Top 5 minigolfbanen aan de Costa Brava

Mini Golf is zo’n activiteit die iedereen wel bevalt. Of je nou met een groepje vrienden, je familie of een ander soort groep bent, je zult je zeker vermaken. en voor een leuke minigolf baan hoef je meestal de stad niet eens uit. Maar als je naar de beste minigolf ervaring aan de Costa Brava op zoek bent heb ik hier een lijstje van de top 5 mingolfbanen aan de Costa Brava voor je.

5. Minigolf Parc d’Atraccions Salata.

Deze minigolfbaan ligt 400 meter van het strand van Roses en is naast een minigolfbaan ook een mini pretpark voor kleine kinderen. Zo kunnen kinderen hier springen op een springkussen of een ritje maken met een klein treintje. Maar het belangrijkst is natuurlijk de minigolfbaan. Deze is gescheiden van het mini pretpark met een muur van bomen en is erg goed verzorgd. De baan telt 18 holes waar je ongeveer een uur over doet. Kaartjes kosten €4 p.p.

4. Minigolf Bar Mont Pla

Voor de volgende minigolfbaan gaan we naar L’estartit. Hier vinden we Minigolf Bar Mont Pla, een gezellige minigolfbaan aan de rand van L’estartit. Deze baan heeft ook 18 holes en is goed verzorgd. Kaartjes voor de minigolfbaan kosten €3 voor kinderen onder 9 jaar en €6 voor de rest. Maar Minigolf Bar Mont Pla heeft nog veel meer in huis dan alleen een minigolfbaan. Je vind hier ook nog eens 8 kleine trampolines, 2 tennisbanen, 2 padeltenisbanen, 1 mini-tennis baan en een bar. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen.

3. Mini Golf Magic Green

In Empuriabrava ligt minigolfbaan Mini Golf Magic Green. Deze baan heeft in tegenstelling tot de vorige twee geen kinderattracties of andere sporten, maar de kwaliteit van de minigolfbaan zelf is fenomenaal, je zou het bijna voor een luxe tuin aanzien! De holes worden verbonden door een net stenen pad en daar omheen vind je meerdere kleine vijvertjes, houten bruggetjes en palmbomen. Daarnaast is er ook een café met een klein terrasje en is de baan tot 1 uur s ’nachts geopend. Kaartjes kosten slechts €5 p.p.

2. Minigolf Carmanso

We blijven voorlopig nog even in Empuriabrava, want hier vinden we ook Minigolf Carmanso. en naast dat Magic Green en Carmanso in dezelfde stad liggen hebben ze nog veel meer overeen. Zo veel zelfs dat je ze bijna niet uitelkaar kunt halen! Want ook Minigolf Carmanso heeft 18 holes verbonden door een net stenen pad met daar omheen meerdere kleine vijvertjes, houten bruggetjes en palmbomen. Deze twee zijn dan waarschijnlijk ook van eenzelfde eigenaar, maar daar heb ik niks over kunnen vinden. De 18 holes zijn wel uniek, je kunt Carmanso dus als een verlening van Magic Green gebruiken, of andersom natuurlijk.

1. Minigolf Greens

En dan komen we aan bij de nummer 1 van deze lijst, Minigolf Greens in Roses, een terechte nummer 1. Want Minigolf Greens heeft alles dat Minigolf Carmanso geweldig maakt maar dan meer. Dus meer vijvertjes, meer planten en meer palmbomen. Bovendien zwemmen er vissen en zelfs schildpadden in de vijvertjes. Al met al is Minigolf Greens gewoon een top baan en zeker een aanrader voor de echte minigolf fanaten. Kaartjes kosten €4,50 p.p.

minigolf costa brava
Minigolf Greens in Roses

Lees verder

Benieuwd naar meer activiteiten aan de Costa Brava? klik hier voor de complete lijst van ALLE activiteiten die aan de ruige kust te vinden zijn!

Waar kan ik het best mijn vakantie boeken?

Het vinden van de perfecte vakantie is een lastige taak. Iedereen heeft weer een ander budget en erg uiteenlopende eisen. Het is vooral heel moeilijk als je niet eens weet waar je moet zoeken. Gelukkig kan ik je daar wel mee helpen, hieronder kun je aan de hand van een paar simpele vragen uitzoeken welke vakantieprovider het best bij JOU past. Dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken. Veel succes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.