Sant Antoni de Portmany

Bekend om de zonsondergangen en de vele clubs en discotheken. Sant Antoni de Portmany is een van de populairste steden op Ibiza. De stad heeft een grote haven, een breed strand en ,nou ja, alles eigenlijk!

Sant Antoni de Portmany

Strand

Op de stranden van San Antoni de Portmany is aardig wat te beleven, echter is het niet een erg spectaculair strand vergeleken met de andere kustplaatsen in de Balearen.  De stranden staan vooral bekend om de zonsondergangen. Die zijn goed te zien vanuit de Sunset Strip, een stadsdeel in het westen van San Antoni, hier kun je volop van de zonsondergangen genieten tijdens een gezellig etentje of met een drankje. Verder kun je aan watersport doen op het strand, denk maar aan windsurfen, waterskiën, duiken en jetskiën.

Sant Antoni de Portmany zonsondergang

Uitgaan

 Uitgaan, dat is waar de stad echt bekend om is. jaarlijks komen er dan ook duizenden jongeren naar Sant Antoni. Verschillende clubs doen elk jaar weer hun best om de meeste mensen te trekken. Door deze onderlinge competitie word het uitgaan in Sant Antoni bijzonder en onvergetelijk. De meeste clubs en discotheken liggen in het westen van de stad. Bekende clubs zijn Es Paradis, Café del Mar, Eden en Amnesia.

Bekende clubs en discotheken

  • De eerstgenoemde, Es Paradis, is een van de oudste clubs in Ibiza. De club valt op, want deze ligt in een Piramide.
  • Café del Mar ligt in de Sunset Strip. Vanuit hier kun je van de zonsondergang genieten terwijl de dj lounge speelt voor een unieke sfeer
  • Eden is al vaan een afstand te herkennen aan twee paarse lichtkoepels op het dak. Club Eden heeft twee verdiepingen, 13 bars, een mainroom, twee VIP ruimtes, een funky room en een exclusieve lounge room.
  • Amnesia is de plek waar je grote dj’s kunt verwachten. Verschillende grote namen zoals Afrojack en Steve Aoki zijn voor de club geen vreemden
Sant Antoni de Portmany strand

Bezienswaardigheden

Aan de andere kant van de stad ligt een iets rustiger gebied. De Sant Antoni Bay is geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en voor een rustige wandeling. Voor ieder wat wils dus in Sant Antoni de Portmany. Andere bezienswaardigheden in Sant Antoni zijn het ei van Columbus en de Passeig de Ses Fonts, een grote boulevard.

Video Sant Antoni de Portmany

Klinkt geweldig nietwaar? Dus waar wacht je nog op, Boeken Nu!

Overige steden in de Balearen

Lees meer over Sant Antoni de Portmany:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.