Santa Susanna

Tussen Pineda de Mar en Santa Susanna ligt een weg van een van ongeveer 1 km. Terwijl de boulevards van Malgrat en Santa Susanna direct in elkaar overlopen. Dit komt doordat Malgrat de Mar en Santa Susanna vroeger 1 stad waren. tegenwoordig staat Santa Susanna bekend als de moderne en Malgrat als de authentieke. Santa Susanna heeft een mooi strand, grote clubs en een gunstige ligging.

Malgrat de Mar

Santa Susanna is toen uit het nieuwe gedeelte van Malgrat de Mar ontstaan. Hierdoor is Santa Susanna nieuwe en moderner. Dit merk je vooral in de boulevard en de hotels. De hotels zijn luxer en hierdoor iets duurder dan in Malgrat. Op de boulevard van Santa Susanna vind je allerlei soorten winkels, bars en restaurants.

Strand

Santa Susanna heeft een prachtig breed strand. Op dit strand is van alles te doen; er zijn voetbal en volleybal velden, je kunt een boottocht maken, een Beach club bezoeken en strandbedden huren. Daarbij heeft het strand van Santa Susanna net als dat van Malgrat een blauwe vlag gekregen, wat betekent dat het strand veilig, schoon en milieuvriendelijk is. de stranden van Santa Susanna en Malgrat liggen direct aan elkaar, dus kun je ook een keer gaan zonnen op het strand van de buurstad

Uitgaan

Veel jongeren komen jaarlijks naar Santa Susanna voor de uitgaansmogelijkheden. In Santa Susanna zelf vind je 5 discotheken en meerdere kroegen en barren. TMF Café is een van de grootste in Santa Susanna. Hier komen regelmatig grote dj’s draaien. Echter vind je veel meer discotheken in Malgrat de Mar. Een paar bekende zijn; Tropicana, FROG en discotheek QK. De prijzen zijn in zowel Santa Susanna en Malgrat de Mar geen groot probleem. Aangezien de steden niet heel groot zijn is een avondje uit niet duur.

Video Santa Susanna

Waar kan ik het best mijn vakantie boeken?

Het vinden van de perfecte vakantie is een lastige taak. Iedereen heeft weer een ander budget en erg uiteenlopende eisen. Het is vooral heel moeilijk als je niet eens weet waar je moet zoeken. Gelukkig kan ik je daar wel mee helpen, hieronder kun je aan de hand van een paar simpele vragen uitzoeken welke vakantieprovider het best bij JOU past. Dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken. Veel succes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.