Ontdek het prachtige Miami Platja

40 km ten zuiden van Tarragona ligt Miami Platja, een redelijk klein stadje gelegen op een van de mooiste locaties aan de Costa Dorada. Doordat Miami Platja niet zo groot is, is de stad niet erg bekend bij toeristen. Je kunt hier dus optimaal genieten zonder last te hebben van andere vakantiegangers. En dat is mooi, want zoals ik al zij ligt Miami Platja in een prachtige omgeving.

Miami platja strand

Brede, uitgerekte zandstranden worden afgewisseld door grote rotsen en meters hoge kliffen. Dit zorgt samen, gecombineerd met de woeste begroeiing, voor een aantal spectaculaire baaitjes die prachtige beelden opleveren. Maar naast een prachtig uitzicht boven water kun je ook onder water op fantastische beelden rekenen, het is een paradijs voor duikers. Vergeet dus niet je duikbril mee te nemen!

Miami Platja

Maar naast kleine baaitjes heeft Miami Platja ook een indrukwekkend hoofdstrand. Het grote Playa Cristal is 2 km lang en tot wel 80 meter breed, genoeg ruimte voor iedereen dus. Daarnaast loopt langs dit strand een uitgestrekte boulevard met genoeg leuke restaurantjes voor iedereen. Verder vind je hier tal winkels en een wekelijkse markt.

Video Miami Platja

Benieuwd naar meer steden aan de Costa Dorada? klik hier voor een top 6!

Beste hotels in Miami Platja

Het vinden van het perfecte hotel kan soms heel lastig zijn, dat weet ik maar al te best. Daarom heb ik hier een lijst met de beste hotels in Miami patja, staat er wat voor je tussen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.