El Arenal

El Arenal is een van de bekendste steden van Mallorca, en terecht. Er is hier van alles te beleven. Wij gaan vooral kijken naar het strand en de uitgaansmogelijkheden. Anders zou deze lijst gewoonweg veel te lang zijn.

Strand

El Arenal heeft een paar van de mooiste stranden van Mallorca. deze hebben natuurlijk een blauwe vlag wapperen. Dit betekent dat het strand veilig, schoon en milieuvriendelijk is, en dat is het zeker. De stranden van El Arenal zijn ondiep, handig voor kinderen en ouderen. Aan de stranden is van alles te doen, denk maar aan Beach clubs, gezellige terrasjes, de banaan, jetskiën, waterskiën, noem het maar op. Het strand van El Arenal kent geen gebrekken. En natuurlijk kennen we allemaal de prachtige beelden van perfect helder water omringt door grote rotsen. Zulke stranden vind je dus in El Arenal. Langs die prachtige stranden loopt een uitgestrekte boulevard. Hier zijn restaurants, clubs en winkeltjes. Het is hier meestal gezellig druk, en elke week is er en markt.

Uitgaan

Als jouw ideale vakantie bestaat uit de hele nacht feesten in de dikste clubs, ben je in El Arenal aan het juiste adres. Er is hier altijd wel een club die aan jouw eisen voldoet. Club NL is een van de grootste Nederlandse clubs in El Arenal. Club NL ligt midden in het centrum en heeft plaats voor duizend man! Andere Nederlandse clubs zijn de Heeren Amstel en club 538. Even verderop ligt BCM Dance club. Dit is een van de grootste clubs van El Arenal. Dit is de plek waar je grote dj’s kunt verwachten en een echt onvergetelijke avond te beleven. Natuurlijk kun je ook een avondje naar een club in Palma de Mallorca of een andere stad in de omgeving. De hoofdstad van Mallorca ligt op 16 km afstand en is te bereiken via bus of taxi.

Boeken!

De enige vraag die je nu nog moet stellen is, waar boek je nou zo’n vakantie! Als je een vakantie wilt van een rijk man maar niet het budget hebt van een ben je op Tjingo en de vakantiediscounter op het juiste adres. Dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Dus waar wacht je nog op! Klik hier!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.