Uitgaan in Salou

Salou, wie kent het niet. Het is een van de bekendste steden aan de Costa Dorada en dat komt voornamelijk door het te gekke nachtleven. Salou heeft namelijk een ontelbaar aantal clubs, bars en discotheken waar dagelijks te gekke feesten worden gehouden en bekende dj’s massa’s toeristen vermaken. Van gezellige Nederlandse kroegen tot grote internationale discotheken, Salou heeft het allemaal. Daarom heb ik er hier een aantal van verzameld zodat je een beetje een idee krijgt van hoe het nachtleven er in Salou uitziet.

Snoepy’s

Een van de grootste discotheken van Salou is Snoepy’s. Snoepy’s bestaat uit 4 zalen die elk weer iets anders te bieden hebben. Zo word er in de grote hoofdzaal bijna uitsluitend electro en house gedraaid, vind je in een tweede kleinere zaal de beste top 40 muziek en is er buiten een klein terrasje waar je onder het genot van een heerlijk drankje even bij kunt komen. Tot slot is er nog een andere zaal welke alleen beschikbaar is voor VIP en dus niet betaalbaar is voor de meeste onder ons.

Snoepy’s organiseert veel verschillende feesten. Zo is er een wekelijkse schuimparty maar echt belangrijk is de Holland Party die elke week plaatsvind. Hierbij kleurt heel Snoepy’s oranje en komen er Nederlandse dj’s draaien waaronder feest dj Ruud en Billy de Kit.

Snoepy's Salou

Bar Double Dutch

Een bar die elke dag Oranje is is Bar Double Dutch, een klein bruincafé in het centrum van Salou. De bar heeft Nederlandse eigenaren die zorgen voor een echte Hollandse kroegsfeer. Een echte aanrader dus wanneer je heimwee hebt naar de ouderwetse Nederlandse Gezelligheid.

Feestcafé ‘t Gat

Als laatste komen we terecht bij Feestcafé ’t Gat, een andere Nederlandse feestbestemming in Salou. Feestcafé ’t Gat heeft plaats voor tot wel 200 man en het publiek bestaat voornamelijk uit Nederlandse jongeren. Hier draaien de hele zomer door Nederlandse dj’s en de muziek bestaat uit Nederlandstalig, top 40  en dancemuziek. Verder organiseert Feetscafé ‘t Gat veel verschillende themaparty’s als de Bling Bling party, Mexican Party, Flügel party en Tropical Party.

Pacha

Wil je liever een grotere discotheek bezoeken kun je naar het grote Pacha in La Pineda. Voor degene die nog nooit van Pacha gehoord hebben, Pacha Group is een van de grootste discotheekketens ter wereld met vestigingen in verschillende wereldsteden zoals Madrid, München, New York, Londen en Natuurlijk Ibiza. Pacha draait vooral House en er treden hier regelmatig bekende dj’s op. In de zomermaanden is Pacha elke dag open en entree kost tot wel €25 p.p. (prijzen kunnen verschillen).

Pacha La Pineda

Beste hotels in Salou

Het vinden van het perfecte hotel kan soms heel lastig zijn, dat weet ik maar al te best. Daarom heb ik hier een lijst met de beste hotels in Salou, staat er wat voor je tussen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.